Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ihanete uğrayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, dinine bağlı kalacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek borcunun kalmayacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulur.

Rüyada kolun kırıldığını görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek anne ve baba duası alınacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulur.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine yorulur.

Rüyada kolun kırılmasını görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kollarının kırıldığını görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments