Rüyada kolunun kırılmasını görmek

Rüyada kolunun kırılmasını görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kötü düşmana, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada kolunun kırılmasını gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek hedeflerini tutturamayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kolunun kırıldığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan kol görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments