Rüyada kolda morarma görmek

Rüyada kolda morarma görmek az da olsa feraha çıkılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kolda morarma gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Rüyada mor kol görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada kolları morarmış görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kolunu morarmış görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine inanılır.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada morarmış kol görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu mor görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada mor kol saati görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalettir.

Rüyada kolda morarma görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments