Rüyada morarmış kol görmek

Rüyada morarmış kol görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada morarmış kol gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada kolunu morarmış görmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mor kol görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda morluk görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işarettir.

Rüyada morarmış kol görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarını morarmış görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kolunu mor görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kolda morarma görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments