Rüyada kolunun mor olduğunu görmek

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kolunun mor olduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada kollarını morarmış görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor kol görmek dertlerin artacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hatalarını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada morarmış kol görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada kolunda morluk görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kolu mor görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu mor görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolda morarma görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments