Rüyada kolon görmek

Rüyada kolon görmek kimseyle konuşmaz olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kolon gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kolonoskopi olmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kolon görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina kolonları görmek çıkış yolları bulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bina kolonu görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada inşaat kolonu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beton kolon görmek önemli bir makama terfi alacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments