Rüyada bina kolonu görmek

Rüyada bina kolonu görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, gözünün yaşını sileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada bina kolonu gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada bina kolonu görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina kolonları görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolon görmek malının ve parasının ziyan olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada beton kolon görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, başarılarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kolonoskopi olmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada inşaat kolonu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments