Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolon kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kolonoskopi olmak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bina kolonları görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada bina kolonu görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolon görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton kolon görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat kolonu görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments