Rüyada kolu mor görmek

Rüyada kolu mor görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kolu mor gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada kolları morarmış görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolda morarma görmek hayallerinin söneceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor kol saati görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada kolunu morarmış görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu mor görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalettir.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Rüyada kolunu mor görmek hiç istemediği işlere gireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarını morarmış görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments