Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işarettir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek çalışmalarının artacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolun kırıldığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments