Rüyada kör fare görmek

Rüyada kör fare görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kör fare gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Rüyada kör fare görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasını kör görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör sevgili görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, saadetinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada bir gözü kör görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments