Rüyada kör inek görmek

Rüyada kör inek görmek kısmetlerinin de kapanacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör inek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Rüyada kör inek görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör köpek görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sağır ve kör olmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada kör adama yardım etmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kör olmasını görmek çocuk sahibi olunacağına, ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada kör bir kıza yardım etmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına yorulur.

Rüyada kör hayvan görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kör bi adam görmek sevinçli haberlere, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments