Rüyada birinin kör olmasını görmek

Rüyada birinin kör olmasını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birinin kör olmasını gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Rüyada kör kedi görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin kör olmasını görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada renk körü olduğunu görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kör gözlü kedi görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör bebek görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek bütçesinin küçüleceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments