Rüyada kör kadın görmek

Rüyada kör kadın görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kör kadın gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada kör kadına yardım etmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör kadın görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını kör görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kör bir kadın görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalettir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments