Rüyada kör timsah görmek

Rüyada kör timsah görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör timsah gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Rüyada kör timsah görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör koyun görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör serçe görmek yüksek makamlara geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri kör birini görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör birine aşık olmak yeni bir ilişki yaşanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Rüyada gözü kör olmak iç huzurunun yerinde olacağına, kısmetlerinden olacağına işaret eder.

Rüyada kör asker görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments