Rüyada ölen kişiyi kör görmek

Rüyada ölen kişiyi kör görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi kör gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada kör kişi görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülen birini kör görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözünü kör görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, mal edineceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini kör görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments