Rüyada korkmak saklanmak

Rüyada korkmak saklanmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada korkmak saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Rüyada saklanmak korkmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada korkmak saklanmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet eder.

Rüyada korkmak ve saklanmak bir sebeple çok üzüleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulur.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağın altına saklanmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine işarettir.

Rüyada bir yerde saklanmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments