Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj masası görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına inanılır.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek çok büyük adımlar atılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak istemek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olmamak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments