Rüyada kürtaj olmaya gitmek

Rüyada kürtaj olmaya gitmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaja gitmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olanı görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, maddi kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments