Rüyada kürtaj yaptırmak istemek

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, herkesin önünde olacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kürtaj olmak istemek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olamamak ömrünün uzun olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada zorla kürtaj olmak kötü günlerin biteceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments