Rüyada masaj yaptırdığını görmek

Rüyada masaj yaptırdığını görmek verilen kararların geri çekileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yaşamına renk geleceğine, içine fesat düşeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, büyük mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada masaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Rüyada birinin başına masaj yapmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masaj görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet eder.

Rüyada babaya masaj yapmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada masaja gitmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kalbe masaj yapmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments