Rüyada babaya masaj yapmak

Rüyada babaya masaj yapmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya masaj yapmak gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Rüyada babaya masaj yapmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye masaj yapmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments