Rüyada masaja gitmek

Rüyada masaja gitmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, fakirlikten kurtulmaya, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada masaja gitmek gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada masaja gitmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada masaj yatağı görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada başbakana masaj yapmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada masaj yaptırdığını görmek hayata küsecek duruma geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments