Rüyada mayın görmek

Rüyada mayın görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mayın gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada mayınlı tarla görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mayına basmak imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mayın tarlasında yürümek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada mayın temizlemek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada mayın tarlası görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mayın toplamak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mayın görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments