Rüyada mayına basmak

Rüyada mayına basmak hayallerine ulaşacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mayına basmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Rüyada mayına basmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mayın tarlasında yürümek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mayın toplamak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada mayınlı tarla görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mayın temizlemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mayın görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayın tarlası görmek umutlarının da tükeneceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine alamet eder.

Rüyada parmak basmak keyfinin kaçacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments