Rüyada mayın tarlası görmek

Rüyada mayın tarlası görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada mayın tarlası gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Rüyada mayınlı tarla görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada mayın tarlasında yürümek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mayın tarlası görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, gönül kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada mayına basmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mayın temizlemek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada mayın toplamak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada mayın görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Rüyada tarlada çukur görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, akıl vereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments