Rüyada morarmış tırnak görmek

Rüyada morarmış tırnak görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada morarmış tırnak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada morarmış tırnak görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına yorulur.

Rüyada mor tırnak görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına tabir olunur.

Rüyada tırnak törpülemek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını temizlemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sararmış tırnak görmek huzurlu günlerin geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments