Rüyada nasır görmek

Rüyada nasır görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Rüyada nasır gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada nasır görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, daha iyi anlaşır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasır yolmak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nasır temizlemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nasır aldırmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine alamet eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işarettir.

Rüyada nasır çıkarmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri nasırlı görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulur.

Rüyada elde nasır görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments