Rüyada okul koridorunda yürümek

Rüyada okul koridorunda yürümek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sağlığının geri geleceğine, ayıplanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine tabir olunur.

Rüyada okul koridorunda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada okul koridorunda yürümek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada okul koridoru görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada koridorda yürümek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, onları okula göndereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir koridor görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koridordan geçmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek işlerini hafifleteceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koridor görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments