Rüyada ölçü aldırmak

Rüyada ölçü aldırmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ölçü aldırmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada ölçü aldırmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boy ölçüsü almak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boy ölçüşmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına yorulur.

Rüyada parmak ölçüsü almak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölçü görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments