Rüyada parmak ölçüsü almak

Rüyada parmak ölçüsü almak yaralayacağına ve küstüreceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada parmak ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada parmak ölçüsü almak büyük sıkıntıları olmayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boy ölçüşmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yeni yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölçü aleti görmek hayaller kurulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beden ölçüsü almak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Rüyada pantolon ölçüsü almak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada perde ölçüsü almak saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, onlara hayrının dokunacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments