Rüyada ölçü görmek

Rüyada ölçü görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Rüyada ölçü gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada boy ölçüşmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beden ölçüsü almak önünü göremez olacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada ölçü aleti görmek çabalarının boşa çıkacağına, mutluluk dolu haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada ölçü görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kalp kırmayacağına alamet eder.

Rüyada boy ölçüsü almak insanlar tarafından tanınacağına, kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada perde ölçüsü almak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments