Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada kör kişi görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek öz güveninin yerine geleceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasını kör görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kör kuyu görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek çekilen acıların unutulacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini kör görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını kör görmek çok sevileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments