Rüyada parke döşemek

Rüyada parke döşemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, başarısızlığa düşüleceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parke döşemek gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eve parke döşemek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada parke döşemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada tahta parke döşemek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, borçların kapanacağına delalettir.

Rüyada parke taşı görmek yaşamına bakacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada ahşap parke görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık parke görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada parke temizlemek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada parke görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments