Rüyada perde ölçüsü almak

Rüyada perde ölçüsü almak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, ağzının tadının bozulacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet eder.

Rüyada perde ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Rüyada perde ölçüsü almak nazar eden insanların haddini bildireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada ölçü aldırmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kapı ölçüsü almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada elbise ölçüsü almak sorunlu zamanlar geçireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına delalettir.

Rüyada boy ölçüsü almak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments