Rüyada boyunun ölçülmesini görmek

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunun ölçülmesini gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada yüzük ölçüsü almak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada ölçü görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada perde ölçüsü almak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölçülü davranmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada elbise ölçüsü almak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon ölçüsü almak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işyerini kapatacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments