Rüyada polis kurtarmak

Rüyada polis kurtarmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada polisi kurtarmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada polis kurtarmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Rüyada asker yada polis görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada polis öpmek kendisini ailesine vereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet eder.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada polise haber vermek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments