Rüyada polisi kurtarmak

Rüyada polisi kurtarmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada polisi kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada polisi kurtarmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına inanılır.

Rüyada polis kurtarmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada eşini polis olarak görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin aradığını görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada özel polis görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments