Rüyada polis ve para görmek

Rüyada polis ve para görmek işlerinde başarılı olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, rahat şekilde yaşayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, eline geçen malları tutamayacağına inanılır.

Rüyada polis ve para gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada polisten para almak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Rüyada polis ve para görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada polise para vermek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisten saklandığını görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının polis olduğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise haber vermek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda polisle konuşmak büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments