Rüyada polise ulaşamamak

Rüyada polise ulaşamamak yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise ulaşamamak gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada polis telsizi duymak allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada polis kurtarmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silahlı polisler görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına inanılır.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Rüyada polis sapkasi takmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada polisle sohbet etmek ortaklıkların bozulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments