Rüyada polisi dövmek

Rüyada polisi dövmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, parasının ve malının da artacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada polisi dövmek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Rüyada polis dövmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisi dövmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret eder.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada polislerle konuşmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten yardım istemek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada polise taş atmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments