Rüyada polis dövmek

Rüyada polis dövmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok sevineceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis dövmek gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada polisi dövmek sadaka ya da zekat vereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis dövmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini polis görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada polis ve para görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada polis arkadaş görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments