Rüyada saç ve makyaj yaptırmak

Rüyada saç ve makyaj yaptırmak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi zarar edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ve makyaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada saç ve makyaj yaptırmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç makyaj yaptırmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına inanılır.

Rüyada birine makyaj yaptığını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü makyajlı görmek rahatının kaçacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada gözlere makyaj yapmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını makyaj yaparken görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments