Rüyada gözlerine makyaj yapmak

Rüyada gözlerine makyaj yapmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yaşamına renk geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine işarettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada göz makyajı yapmak allah’ın sevgisini kazanacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada gözlere makyaj yapmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak her zaman kötülük için çalışacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak alim ve bilge insan olacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada makyajlı göz görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments