Rüyada gözlere makyaj yapmak

Rüyada gözlere makyaj yapmak önünün açık olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevilen bir dostun geleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Rüyada gözlere makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada göz makyaj yapmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gözüne makyaj yapmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının son bulacağına delalettir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada gözlere makyaj yapmak hastalıklarının düzeleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına delalet eder.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada göz makyajını silmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments