Rüyada sarılmış esrar görmek

Rüyada sarılmış esrar görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada sarılmış esrar gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Rüyada sarılmış esrar görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar içmek eksik olan yanının tamamlayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada esrar içeni görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada esrar satmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada esrar görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise esrar yakalatmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar çekmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments