Rüyada satranç oynamak

Rüyada satranç oynamak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada satranç oynamak gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada satranç oynamak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada satranç tahtası görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada satranç görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Rüyada satranç taşı görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet eder.

Rüyada plastik top oynamak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi oynamak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada zar oynamak neredeyse mahkemelik olunacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar oynamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments