Rüyada satranç taşı görmek

Rüyada satranç taşı görmek onlara değer vereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yolculuğa, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına inanılır.

Rüyada satranç taşı gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada satranç taşı görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada satranç görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulur.

Rüyada satranç oynamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işarettir.

Rüyada satranç tahtası görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada taşa yazı yazmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yumuşak taş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük siyah taş görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz taş görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments