Rüyada basma yaprak görmek

Rüyada basma yaprak görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, sevgisinin artacağına, sorunların atlatılacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada basma yaprak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Rüyada basma yaprak görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ayakları yere basmamak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada sel basması görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada karabasan basması görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada basma etek giymek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına delalettir.

Rüyada sel basmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma tabir olunur.

Rüyada işyerini su basması görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada evinin su basması görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments