Rüyada sema etmek

Rüyada sema etmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sema etmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Rüyada sema yapmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sema görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sema ettiğini görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine inanılır.

Rüyada sema etmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret eder.

Rüyada semayı görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada semada namaz kılmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada semadan inmek huzurlu bir hayata adım atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada semada uçmak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments